Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«2022 рік - це рік, який управляється числом шість, це говорить про те, що якщо ви будете проявлятися в світ через доброту, порядність, ви не будите боятись робити вибір та формувати свою відповідальність, тоді ваші справи будуть складатися як найкраще. Якщо проаналізувати 2021 рік, то це був рік нестабільності, де кожен особисто визначався що далі, а 2022 рік - це рік, коли ви вже маєте чітко виконувати плани, які заклали. Це вже має бути надійність ваша по відношенню до того, кому ви дали які зобов'язання. У 2022 році важливо зробити ревізію того, з ким ви взаємодієте у житті», - підкреслила Надія Штабська.

Нумеролог сказала, що число шість відповідає - я і світ, я і суспільство, я і стосунки, тому в цьому напрямку для себе потрібно відповісти на питання, наскільки вам комфортно перебувати в тому просторі та з тими людьми, які вас оточують. Шістка - це ще кохання та гроші і якщо подивитися на те, яким фінансово буде щедрим для нас 2022 рік, повідомила вона, то в першу чергу він буде щедрим для тих, хто цілеспрямовано буде виконувати кожного дня плани, які для себе поставили.

«Можна сказати, що 2022 рік - це рік рутинної роботи і в цей рік не можна ризикувати, а кошти приходять до тих, хто цілеспрямовано знає, що він робить та кожного дня це виконує. Тим більше, якщо це буде спільна робота в команді, якщо це буде робота, яка буде корисна для суспільства та для інших людей. Саме такий тип робіт принесе зиск, масштабування та, звичайно, кошти. Не підходить у 2022 році йти у масштабні проєкти, тому що буде велика провокація на те, щоб швидко щось вирішити та піти в якийсь проєкт збагачення, особливо все, що зв'язано з інвестуванням фінансів. В цій зоні треба вивчити всі питання, щоб ризик не був не виправданий», - резюмувала Надія Штабська.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповіла, як жінка обирає собі чоловіка.

Також Знай.ua писав про те, що Мусалян розповіла, з чого складається наше життя та як розрахувати його графік.