Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Базовая основа для того, щоб були здорові відносини, це, звичайно ж, зрілість особистості психологічна, емоційна і духовна. Коли людина зріла, до неї вже апріорі не притягуються партнери, які виступають у ролі батьківської постаті. Ми проходимо сотні тисяч втілень і в цьому плинному житті ми зустрічаємо з душами, з якими у нас колись був зв'язок. Люди складаються з душі та особистості, тому дуже важливо опрацьовувати психологічні моменти», - розповіла Нонна Мусалян.

Нумеролог сказала, що часто жінці дається багато разів прожити той самий досвід, щоб усвідомити цінність себе. І коли жінка перестає бути жертвою, вважає вона, то у неї вже не буває усиновленого чоловіка. Тому що у стосунках не можна бути мамою, наголосила вона, це теж неправильне усунення ролей. Наприклад, повідомила вона, усиновлений чоловік, який лежить на дивані і нічого не хоче робити – це, як правило, на вигляд доросла, інфантильна дитина всередині.

«І такому чоловікові постійно треба давати божественний пендель, щоб він почав щось робити, але це дуже згубна справа. Жінки часто на цьому попадаються і це теж є проявом жертовності, зливу енергії, ресурсу, і знецінення себе. Тиран також приходить, звісно, на стан жертви. Це дуже межує з темою ідеалізації, яка переростає у співзалежність і це не є любов'ю», - резюмувала Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нонна Мусалян наголосила, що зараз дуже важливий період, коли книга доль відкрита.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Качура зазначив, хто такий Зеленський – це народ України та збій системи.