Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов’ю Завальнюк.

«2021 був роком, що вичищає і перевіряє нас на міцність у взаєминах чоловік-жінка. Зараз дуже важливий період, коли книга доль відкрита і нам дають можливість переглянути наші стосунки. Цим треба було, в принципі, займатися весь поточний рік. Але зараз до кінця року це питання стоїть особливо гостро. І наскільки партнери один з одним чесні і готові прийняти свого партнера, наскільки у ваших стосунках є кохання чи якась прихована вигода, настільки ви готові йти далі разом», - розповіла вона.

Мусалян сказала, що, якщо ваші стосунки фейкові, то вони можуть скінчитися. Відповідальність за вибір партнера лежить повною мірою на людині, вважає вона, і якщо ви обрали партнера і готові йти з ним далі разом, ваш наступний сценарій залежить від вашого вибору. Зараз відбувається такий період, підкреслила вона, коли ваші відносини зважуються на шальках терезів, що відбувається в сім'ях та у відносинах.

«У поточному коридорі затемнень, в якому ми зараз перебуваємо, зазвичай запускаються різного роду процеси. І за два тижні до, і за два тижні після коридору затемнень чути відлуння цих процесів. Молодий місяць, який у нас був 4 листопада у знаку зодіаку Скорпіон, символічно означає восьмий будинок, а це будинок сексу, інтиму, фінансів партнера та бізнесу. І це глибинна психологічна трансформація особистості. А затемнення, яке було 19 листопада у знаку зодіаку Телець, - це про цінності та систему наших пріоритетів. І основний фундамент нашого успішного, гарного та гармонійного життя - це стосунки з партнером», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог зазначила, що Україна знаходиться завжди в епіцентрі подій.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог заявив, що як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення.