У новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою астролог, нумеролог і психолог Розалія Романова розповіла, яким буде найближчий місяць для України.

«Для землі зараз п'ятий особистий рік - це час змін і ми стоїмо на порозі п'ятого особистого місяця, тобто вересень буде місяцем змін у році змін. Це для всіх землян, а Україна перебуває завжди в епіцентрі подій. Тому у нас цих змін буде більше, ніж у всіх. У найближчому місяці ще буде час, коли ми зможемо насолодитися відпочинком і спілкуванням один з одним», - сказала вона.

Романова вважає, що якщо зараз є можливість, то треба їхати на відпочинок або ходити в гості і взагалі потрібно користуватися всіма можливостями пересування, які зараз дозволені. За її прогнозами, з 15 вересня можуть оголосити локдаун, який може бути більш жорстким, ніж всі попередні.

«За нумерологією зараз п'ятий особистий рік - рік змін, а за східним календарем у нас рік бика. Бик така тварина, яка, з одного боку, може спокійно пастися, а може і підняти на роги, тому ось такий у нас рік. Якщо дивитися по ведичним знанням, по ведичному календарю, у нас дуже цікавий рік, який називається «повна» і це слово означає одночасно повінь і човен. Це означає, що у нас будуть катаклізми, яких буде більше, ніж зазвичай, але буде порятунок», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів нумеролога Мусалян, чому консерваторам доведеться важко в серпні.

Також раніше для Знай.ua Росс спрогнозував революційні події в Україні.