Кому в серпні доведеться найважче? Нумерологиня Нонна Мусалян відповіла, що найскладніше доведеться тим людям, які мають консервативний склад розуму. На каналі «My.ua» вона також заявила, що працівників певних сфер особливо чекатиме успіх.

За словами гості програми, найважче в серпні доведеться людям, які мають консервативний склад розуму. Вона пояснює, що такі люди не здатні сприймати нове, а серпень саме це і принесе, тобто він вимагає певної гнучкості в мисленні.

На думку нумерологині, цим людям прийшов час мінятися: не боятися змін у житті і йти їм назустріч. «Консервативні люди обмежують себе своїми ж переконаннями, вони сидять в певних рамках», - підкреслює Мусалян і додає, що таким людям ніхто не допоможе, окрім них самих.

Успіх же експертка пророчить тим, хто працює у сфері освіти та інформації: для них відкривають нові перспективи. «Я б порекомендувала людям дуже чітко працювати з інформацією і намагатися її фільтрувати і не брати все з інформаційного поля», - зазначає нумерологиня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Росс спрогнозував революційні події в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що астролог передбачив, коли потрібно обов'язково міняти гривні на долари.