Астролог Влад Росс передбачив неспокійні події в серпні і порадив українцям запастися доларами. Про це він заявив в ефірі програми MY.UA.

За його словами, ситуація буде вирувати і різко змінюватися.

«Швидше за все, нас чекає і зміна уряду, і, крім голови Авакова, може голова Верховної Ради впасти. Хто хоче зберегти свої фінанси - швиденько в липні-серпні міняємо гривню на долари, найкращий момент, поки немає 28 гривень за долар, можна його купити за 27 з чимось», - говорить Росс.

Він заявляє: насувається фінансова світова криза, і, можливо, вона трапиться на ретроградності Меркурія в жовтні.

«Знову Юпітер буде повертатися в Водолій, Сатурн буде жорстко проходитися теж по цьому знаку зодіаку, а він завжди дає стиснення і труднощі з аферами. Тому, якщо хтось буде говорити, що біткоін буде рости – не вірте. Біткоін, швидше за все, може впасти в якусь стагнацію. Він сильно виріс на початку року і озолотився Ілон Маск, але акції Тесли теж не будуть рости, вони будуть тільки дешевшати», - пророкує астролог.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Восени українців можуть очікувати несподівані зміни, стверджує він.

«Готуються до одного, а ситуація буде абсолютно інша, аж до того, що можуть початися масові протести, вихід українців не просто проти якоїсь влади, а проти тарифів на газ, електрику. Це народ вже не витерпить. Тому влада повинна бачити майбутнє, щоб не створювати такі ситуації. Бо після того, як пішов Аваков, він умив свої руки, і поліція на стороні Зеленського може не так явно виступати», - коментує Влад Росс прийдешні зміни.

Як повідомляв Знай.ua, Росс передбачив, чи залишиться Володимир Зеленський на другий термін президентства: "Ніхто не вірив".

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.