У програмі MY.UA астролог Влад Росс заявив, що шанси розгортання нового Майдану в Україні доволі високі.

Як пояснює експерт, восени в Україні цілком можуть початися неспокійні події з огляду на те, що відбуватиметься на небі. «Дві найбільші планети Сонячної системи, Юпітер і Сатурн, знаходяться в революційному знаку зодіаку, Водолії», - каже він і додає, що є шанс розгортання нового Майдану.

Аби не бути голослівним зі своїм прогнозом, Росс у приклад наводить інші революційні події, зокрема, протести на Кубі та погіршення ситуації у Грузії. Принагідно астролог зазначає, що політологи переважно не вірять у зміну влади в Грузії, але сам він пропонує просто подивитися на факти. «Давайте подивимося, чим може розігратися ситуація, пов'язана з вбивством журналіста, який був на параді ЛГБТ», - зауважує Росс.

Також він коментує і ситуацію з візитом президента України у Вашингтон: «Ймовірно, пересунеться дата поїздки Зеленського в США. В середині серпня всі конгресмени роз'їдуться по своїх справах, і що, приїхав Зеленський і ні з якими конгресменами і Байденом за порадою Путіна не зустрівся». Астролог зазначає, що проблем стане менше, якщо не буде підтримки конгресменів.

За словами експерта, цілком ймовірно, що депутатам доведеться повертатися з відпочинку вже в серпні для дострокового голосування щодо певної екстремальної політичної ситуації.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Росс передбачив несподіваний подарунок долі для України.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак повідомив про спекотну політичну осінь для України.