Астролог Влад Росс в ефірі програми MY.UA передбачив стрімке економічне зростання України вже найближчим часом.

«Ніхто не вірив, але мій прогноз почав збуватися. Як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення, прилив економіки, в нас почнуть вкладати гроші. І тут, будь ласка, Китай збирається нам кілька мільярдів доларів дати, інвестувати в нашу економіку. Природно, американська реакція на це буде теж. Тепер МВФ точно дасть гроші. Якщо раніше МВФ думав, давати гроші чи ні, але після того, як китайці дають гроші - куди вже американці подінуться?», - каже він.

Астролог вказує: Юпітер входить в будинок фінансів України, це планета великого щастя.

«Він дає фінансовий прилив, інвестиції і великі можливості. І все це починається з осені цього року. Прогноз каже, що масштабний економічний ріст України починається з осені 2021 роки, хто б не був при владі: Зеленський, не Зеленський і так далі. У якого, до речі, буде складна ситуація навесні 2022 року. Тому що планета в поваленні і Сатурн увійде в його будинок влади», - зазначає Росс.

Крім того, Україна може зустріти несподіваного союзника в особі Китаю.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

«Китайці зараз перебудовуються. Якщо раніше вони робили ставку на Білорусь, думали, що це буде дійсно транзитна країна, Шовковий шлях через неї. Завдяки тому, що там Лукашенко і у нього все погано, вони тепер обходять цей варіант і думають, що таким Шовковим шляхом стане Україна. Це дуже виграшна ситуація», - підкреслює Росс.

Раніше, як повідомляв Знай.ua, Росс передбачив, що центр слов'янської історії зміститься до Києва.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог Поліна Павлова передбачила прихід у владу в Україні найближчим часом жінки.