Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

Олександр Качура зазначив, що Володимир Зеленський намагається врегулювати питання з контрабандою, злодіями в законі та олігархами, що може не подобатися групі осіб.

“Усі об'єдналися проти Зеленського. Адже хто такий Зеленський? Це народ України, це збій системи. Тому що у 2019 році вже була створена та працювала з 1990-х закореніла олігархічна кланова система”, - сказав Качура.

За його словами, він спілкувався з одним із політтехнологів Петра Порошенка, і той розповів, що для того, щоб президент міг перемогти у другому турі, потрібно було вивести або Юлію Тимошенко, або Юрія Бойка.

“Так ось Зеленський – це збій системи. Народ України не став це все терпіти, ось ці всі зміни, шахматки. Вони між собою в ефірах начебто сваряться, потім після цього всі дружать. У кулуарах, якщо чесно, коли виходиш з телеефіру, ті, хто щойно один одного обзивали останніми словами, вони потім обіймаються”, - додав Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він зазначив, що у Володимира Зеленського не змінюється його думка як в ефірі, так і після нього.

Як повідомляв Знай.ua, Артем Дмитрук заявив, що він вважає Разумкова одним із найкращих спікерів Верховної Ради.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Борис Тизенгаузен розповів, як політики завойовують електорат через розкол суспільства.