Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Вибрати потрібного таролога дуже складно. Мені здається, якщо комусь пощастить потрапити до свого таролога раз у житті – це дуже добре. Суть у тому, як саме працює таролог, оскільки будь-який таролог знімає інформацію з інформаційного поля. Людина, яка розробила систему таро, говорила, що існує якась база даних, великий інформаційний блок і з нього треба грамотно зчитати інформацію», - розповіла Анастасія Казачок.

Таролог сказала, що, на жаль, не всі грамотно трактують образи, які бачать і в цьому є вся проблема. Можливо, кожен таролог по-своєму професіонал, вважає вона, і унікальний. Але важливо, підкреслила вона, наскільки людина правильно зніме цю інформацію з інформаційного поля, бо ми часто її бачимо образами. Буває, приходить відчуття, що таролог впевнений або йде якась картинка, повідомила вона, що саме так станеться у цього клієнта.

«Дуже важливо, щоб ви були з тарологом на одній хвилі, щоб це була людина соціального рівня, схожим на ваш. Потрібно вибирати таролога ментального рівня, схожого на ваш, він повинен мислити і не може бути по розвитку вище або нижче за вас. Тому що людина в такому випадку передасть вам цю інформацію, але тільки так, як вона змогла її побачити та інтерпретувати. І не завжди ви правильно це зрозумієте», - розповіла Анастасія Казачок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що Коронавірус піде на спад у двадцятих числах.

Знай.uа писав зі слів Казачок, що ситуація в Україні буде досить напруженою і це триватиме до лютого 2022 року.