Про це він розповів у новій програмі «Осінній прогноз» із ведучим Владом Россом.

«Відхід Путіна розпочнеться у грудні, коли він почне думати, що я втомився і йду. Тому що саме у грудні дві водолійські планети Уран і Сатурн, які управляють Росією, стануть у жорсткий квадрат. І вже оточення Путіна почне замислюватися про його повалення. Або він сам замислиться над тим, кому передати владу», - розповів Влад Росс.

Астролог сказав, що Путін нікому не довіряє, а іноді навіть не довіряє своїй руці, бо це людина з абсолютно відбитими мізками. Путін матиме жорсткі квадратури в березні і може бути переворот, вважає він, що його можуть навіть отруїти. І буде затемнення у день народження Гітлера 20 квітня 2023 року, підкреслив він, і в цей час станеться сонячне кільцеве затемнення.

«У лютому Російська Федерація навряд чи нападе. Але небезпечна дата – це вже березень, особливо березень та квітень. Спочатку можуть бути якісь провокації у березні. З погляду Путіна, я не здивуюсь, що Білорусь нападе на Україну, а Путін скаже, що їх там немає. Широкомасштабна війна – це коли Марс буде в Овні і Юпітер увійде до Овна. А Овен та Марс – це боги війни, і це травень і червень місяць», - резюмував Влад Росс.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він попередив президента Володимира Зеленського про небезпеку, яка загрожує йому з лютого до квітня наступного року.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Росса, у Росії не довго терпітимуть владу Путіна.