Фрагмент виступу був опублікований на Youtube-сторінці Національного Корпусу.

«Ми сьогодні спостерігаємо за тим, як повністю руйнується інститут родини та традиційні цінності – ті цінності, на яких побудована українська культура і мораль. Водночас під гаслами «за права людини!» абсолютно нівелюються такі цінності як материнство, родина і навіть біологічна стать», - зазначив Максим Жорін.

За словами Максима Жоріна, на сьогоднішній день фактично не існує законних механізмів, які могли б попередити такі виявлення.

«Інколи можна спостерігати такі дивні процеси, коли заходи ЛГБТ-спільноти знаходяться під рівнем державної охорони, який вищий, ніж візити перших осіб інших держав. Абсолютно різні організації, користуючись грантовими програмами, мають змогу розгорнути широку і, на жаль, ефективну роботу з розмиванням та руйнуванням тих традиційних цінностей, які у нас є», - сказав Максим Жорін.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький розповів, що є головним обов'язком міністра оборони.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін заявив, що нинішня команда влади підібрана невдало.