Про це він розповів у своєму блозі.

«Якщо лікар говорить вам, що ваші проблеми вирішить священник – це профнепридатний лікар; якщо дипломат говорить, що проблему вирішити можна лише військовим шляхом – він профнепридатний дипломат», - зазначено у публікації.

У публікації сказано, що головний обов’язок міністра оборони – це покращення роботи Збройних Сил, які можуть вирішити питання окупованих територій військовим шляхом

«Хотів займатися дипломатією – йшов би в МЗС. Як не смішно, тиждень тому Резніков же називав помилковими побоювання західних країн протистояти Путіну з позиції сили. Заходу – позиція сили, Україні – «мирний план?», - сказав Андрій Білецький.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, представники Нацкорпусу відвідають круглий стіл щодо законодавчого регулювання захисту здорового розвитку дітей.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін заявив, що на молодіжній базі Національного Корпусу сталася провокація.