Про це повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Серед тем, які обговорять учасники заходу:

- Фундаментальні загрози для інституту традиційної родини.

- Проблеми надмірної сексуалізації дітей та загрози її впровадження в шкільних програмах.

- Законодавчі перспективи ухвалення законопроєктів щодо відповідальності за пропаганду відхилень від конституційних норм сім'ї, дитинства, материнства і батьківства», - зазначено у публікації.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

У публікації сказано, що під час заходу також відбудеться презентація законопроєкту про захист здорового розвитку дітей. А серед організаторів заходу Інститут національного розвитку Асоціація сексологів та сексотерапевтів України.

Круглий стіл проходитиме 20 грудня 2021 року та триватиме із 12:00 по 14:30 у м.Києві, готелі «Русь» за адресою вул. Госпітальна, 4.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін заявив, що на молодіжній базі Національного Корпусу сталася провокація.

Також Знай.ua повідомляв, що у Нацкорпусі прокоментували ухвалення закону про спрощене отримання громадянства іноземними добровольцями.