Про це вона розповіла у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Обряд із трояндою – це дуже стародавній єгипетський обряд, який мені наснився, і він дуже дієвий. Замовляється на троянду та стягується привабливість, краса троянди на жінку. Завдяки обряду жінка мінімум місяць буде привабливою, бажаною та сексуальною для протилежної статі. Все це робиться за допомогою ножів та вина», - розповіла Ганна У.

Медіум сказала, що жінка повинна бути подібна до квітки, вона повинна квітнути, і незважаючи на те, що в наш час не просто, вам потрібно всупереч усьому любити себе. Коли вам добре, вважає вона, ви почуваєтеся красивою і привабливою, тоді навколо вас теж у вашому будинку переважає хороша, позитивна енергетика. Жінка відкриває для себе дороги, повідомила вона, дивлячись у дзеркало, не можна блокувати себе, думаючи, що ви сьогодні страшна і у вас нічого не вийде.

«Бо ви повинні полюбити себе і тоді вас любитимуть усі навколо. Особливо не забувайте про себе, не поринайте в рутину, побут і любіть себе всупереч усьому. Якщо вас ображає чоловік – це для вас має бути стусан, щоб стати ще краще. У будь-якому віці жінка прекрасна і у вас має бути ця квітка насамперед усередині. Якщо ви гарні внутрішньо, то обов'язково ви будете прекрасні і зовні», - резюмувала Ганна У.

Популярні новини зараз
Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що Коронавірус піде на спад у двадцятих числах.

Знай.uа писав зі слів Казачок, що ситуація в Україні буде досить напруженою і це триватиме до лютого 2022 року.