Його слова прозвучали у програмі «Розвилка».

«Аудит Біловезьких угод означає насамперед перегляд результатів приватизації. А ця подія на всьому пострадянському просторі, швидше за все, неминуча – це буде наступний виток розвитку. У нашій країні після 1991 року на скелет УРСР стали нанизувати різні ідеологічні конструкції, але економіка у своїй основі залишилася колишньою, створеною у Радянському Союзі. На цих підприємствах все й трималося. Що стосується Росії, то, скільки грошей за ці роки було з неї виведено, точно не знає ніхто – називають суму півтора трильйона доларів. А з України за роки незалежності вивели щонайменше 140 мільярдів доларів. Максимальна цифра – близько 800 мільярдів», - говорить Руслан Бізяєв.

За його словами, ці гроші потрібно повертати до країни.

«В Україні, як і в Росії, великі статки виникли в ході приватизації 1990-х років. А в основі цієї приватизації лежать Біловезькі угоди», - зазначає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він припустив, про що йшлося на зустрічі Сі Цзіньпіна та Володимира Путіна.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, Євросоюз перехопив у США ініціативу у діях на пострадянському просторі