Про це він розповів у своєму блозі.

«Тиждень Росія вимагала від світу, а в першу чергу Штатів, гарантій, що Україну не прийматимуть у НАТО. Спекулювала гарантіями «Будапештського меморандуму» та маніпулювала «правом вибору» кожного «вернуться в состав Российской Федерации». Навіть вигадала історію з «хімічною зброєю» як додатковий привід почати військові дії», - зазначено у публікації.

У публікації сказано, що друга частина переговорів щодо українського питання відбуватиметься на початку 2022 року. Андрій Білецький підкреслив, що про долю Східної Європи будуть говорити без нашої участі.

«Це означає, що шантаж Кремля, як мінімум, частково досягає цілі – «хотєлки» Путіна готові обговорювати як головний порядок денний для світу. Це вкотре підтверджує – розраховувати на чужого дядю з-за океану не варто. Дядю в першу чергу хвилює його країна і національні інтереси», - сказано у публікації.

У публікації зазначено, що вірогідно скоро перед нами буде стояти вибір: піддатися іншим або боротися за свої інтереси.

Популярні новини зараз
Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький розповів, що є головним обов'язком міністра оборони.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін заявив, що нинішня команда влади підібрана невдало.