Письменник, мотиваційний тренер Сергій Новіков розповів, у чому різниця між чоловіком та жінкою, коли вони шукають стосунки.

Про це він розповів у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Людина народилася для того, щоб отримати задоволення від реалізації своїх бажань, і відповідно до цього всі процеси обертаються навколо цього. Якщо ви подивитеся на стосунки між чоловіком та жінкою, то на сході – це одне, а у племенах Африки – це буде взагалі інше, тому все залежить від культури. А у нашій слов'янській культурі чоловік – переможець», - розповів Сергій Новіков.

Сергій Новіков заявив, що, на жаль, ми маємо три пункти, які жінці автоматично зараховуються при народженні. Вона берегиня вогнища, повідомив він, мати і домогосподарка, але це повне марення. Виявляється на рівні будови голови чоловік і жінка нічим не відрізняються, наголосив він, є лише три відсотки відмінностей, які стосуються дітородної функції.

«Спочатку дівчаток вчать перебувати в більш уразливій позиції. Тому що у нашому агресивному світі жінка не адаптована жити взагалі. Вона сидить удома і зберігає домашнє вогнище, і не може сама заробляти, а іноді і не має професії. Тому чоловік веде себе вільно, розуміючи, що якщо він кудись піде, у нього все буде чудово, а вона постраждає. У такий момент чоловік вважає себе вищим за жінку. І він каже їй: я тобі зраджуватиму і все, а ти мені нічого не протиставиш», - резюмував Сергій Новіков.

Популярні новини зараз
Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, письменниця Лада Лузіна розповідала, що люди не знають 90% того, чим жили наші предки.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.