Карасьов підкреслив, що внутрішні елітні війни не сприяє зміцненню країни

Західні ЗМІ активно закликають президента Володимира Зеленського не провокувати внутрішні конфлікти проти українського бізнесу і своїх політичних опонентів, що послаблює країну перед загрозою агресії з боку Росії.

Про це повідомив політолог Вадим Карасьов в ефірі телеканалу «Украина24».

"Замість того, щоб думати, як прийняти виклик з боку Росії, яка поставила фактично ультиматум Заходу і Україні, президент Зеленський розгорнув внутрішню війну з великим бізнесом, з опонентами. Тут якраз потрібно всім консолідуватися, щоб прийняти цей виклик», – заявив Карасьов, коментуючи публікації в Washington Post, The New York Times та інших західних ЗМІ, присвячених Україні.

Політолог підкреслив, що внутрішні елітні війни не сприяє зміцненню країни.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Тому їх це насторожує, тому що з одного боку, якщо завтра будуть якісь нові форми агресії з РФ, то чи витримає країна, яка знаходиться ось в такому розібраному стані. І має бути зрозуміло, що країна витримає і в цей час, коли наші західні партнери будуть нам допомагати, тут не триватимуть ці всі гоніння на колишнього президента Порошенка або на великий бізнес», – додав Карасьов.

Нагадаємо, провідне американське видання Washington Post раніше повідомило, що інтриги і внутрішньо-політичні конфлікти, провоковані оточенням президента Зеленського, послаблюють Україну перед загрозою вторгнення російської армії.