Астролог Альбіна Пономаренко розповіла, яким буде початок року, і що нам принесе ретроградний Марс.

Про це вона розповіла у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Період ретроградної Венери відбувається для того, щоб ми зазирнули у себе, розібралися у стосунках з собою, знайшли джерело кохання та гармонії. Також Венера – це планета фінансів, тому треба звертати увагу на цей бік життя. Венера є планетою талантів, так що для творчих людей це найпрекрасніший період і потрібно займатися творчістю», - розповіла Альбіна Пономаренко.

Астролог сказала, що 2022 дуже унікальний, тому що крім ретроградного Меркурія і ретроградної Венери буде ретроградний Марс. Ретроградний Марс розпочнеться 30 жовтня і піде у 2023 рік, повідомила вона, тобто це період плавних кроків та дій. У період ретроградного Марсу нічого серйозного робити не потрібно, наголосила вона, не можна розпочинати великі бізнес-проєкти.

«Якщо ваш бізнес чи проєкт короткочасний, то його розпочати можна, але треба розуміти, що далеко на ньому не поїдеш. Але якщо потрібно закласти якийсь фундамент серйозного бізнесу на кілька років, то краще оминути цей період. Марс – це планета дій та агресії. Тому в когось зсередини може підійматися те, чим він багатий. Ретроградний Марс – це період плавних кроків та дій. Тому у ретроградний Марс дуже важливо знайти в собі точку сили», - резюмувала Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.