Сьогодні, 30 грудня, об 11:00 представники політичної партії Національний Корпус зібралися під офісом політичної партії ОПЗЖ у Києві з метою поставити питання народному депутату Іллі Киві щодо його висловлювань в ефірах російських телеканалів.

Про це йдеться у Telegram-каналі Національного Корпусу.

У публікації нагадали, що Ілля Кива в ефірі кремлівського телеканалу заявив, що Росія нібито має якісь права на українські території, а Україна повинна бути частиною «єдиного слов’янського союзу» разом з РФ.

«Також Кива висловив захоплення щодо анексії Росією Криму, назвавши дії РФ «чудовою політичною грою», - зазначено у публікації.

У публікації сказано, що представники Національного Корпусу зібрались під офісом партії ОПЗЖ, де проходить партійний з’їзд, з метою поставити питання Іллі Киві щодо його діяльності.

Популярні новини зараз
Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

«Ми переконані, що за свою антидержавну риторику й діяльність такі, як Кива, мають давно сидіти в тюрмі, а не в українському парламенті! Колаборантів – за ґрати!», - йдеться у публікації.

Як повідомляв Знай.ua, у Харкові відбулись інклюзивні змагання за підтримки Національного Корпусу.

Також Знай.ua публікував думку Максима Жоріна щодо військового обліку для жінок: Це для безпеки нічого не змінить.