Політичний аналітик та соціолог Антон Малєєв висловив свої припущення щодо того, чи буде практичний ефект від діяльності «Кримської платформи», і чим це обумовлено.

Його коментар прозвучав у програмі «My.ua».

«Кримська платформа – це на сьогодні дуже добрий комунікаційний майданчик. Але вона так і не дала відповіді на ключові запитання. Зрозуміло, якщо Росія розвалиться, то у нас буде шанс повернути Крим. Але на той випадок, якщо вона справді розвалиться протягом найближчої половини століття, потрібно мати якийсь план дій щодо повернення півострова. Але поки що немає ні такого плану, ні хоча б натяку, що він є, але його поки що тримають у секреті. А це ставить під питання саме існування «Кримської платформи» і повертає нас у літо 2021 року, коли точилися розмови, що ця ініціатива має суто популістський характер, і жодного логічного навантаження не несе», - нагадує Антон Малєєв.

Він зазначив, що піар – це дуже важлива складова політики, проте вона не зводиться до нього.

«Одна річ – якщо ти щось зробив, але не пропіарив, та інша – якщо навпаки. Якби Україна мала готовий план повернення Криму, це було б видно. Як мінімум, з ним можна було б ознайомити закордонних лідерів. А ті могли б сказати: план є секретним, ми про нього не розповімо – але ми його бачили та схвалюємо», - говорить Антон Малєєв.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він оцінив ймовірність воєнного перевороту в Україні як надзвичайно низьку.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Малєєва, не вакцинована людина не може вести повноцінного життя.