Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький під час ефіру на телеканалі «Україна24» заявив, що Україні слід спиратися на власні сили, а не на підтримку міжнародних партнерів.

Фрагмент свого виступу він опублікував у своєму блозі.

«У нас десятиріччя були мантрою добросусідські відносини з Росією, поки це не закінчилося Кримом та війною на Донбасі. Будь-яка сліпа орієнтація та віра у те, що хтось за тебе все вирішить, може призвести до дуже неприємного сюрпризу», - сказав Андрій Білецький.

На думку Андрія Білецького, Україна завжди шукає собі союзників, але цього не потрібно робити – потрібно розраховувати на себе.

«Нам треба думати про своє. Міжнародні у нас формально друзі, бо у нас немає союзницьких відносин. Міжнародні друзі – це прекрасно, але розраховувати кожна людина повинна не на сусіда, а на власні сили», - підкреслив Андрій Білецький.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

За словами експерта, українська влада повинна самостійно розвивати обороноздатність нашої країни.

Як повідомляв Знай.ua, у Харкові відбулись інклюзивні змагання за підтримки Національного Корпусу.

Також Знай.ua публікував думку Максима Жоріна щодо військового обліку для жінок: Це для безпеки нічого не змінить.