Астролог Влад Росс розповів, що весь січень 2022 року буде ретроградним, і чого слід від цього очікувати.

Про це він розповів у новому випуску своєї програми «Осінній прогноз».

«У січні все буде ретроградно, це місяць, в якому не слід щось починати та будувати. Тим більше в січні виходить така розслаблена ситуація, яка може тривати цілий місяць. У січні не варто робити якісь покупки, подарунки чи ювелірні вироби. Тому що цілий місяць Венера буде ретроградною і Меркурій теж почне ретроградний рух з 14 січня», - розповів Влад Росс.

Астролог сказав, що період стаціонарності планет завжди вважається найбільш небезпечним та складним. Приблизно у період з 10 по 18 січня, вважає він, не варто кудись їздити чи десь бувати. Крім того, буде жорсткий квадрат між Меркурієм та Ураном, повідомив він, і це може бути катастрофічний період. Саме з 13 по 18 січня категорично протипоказано брати квитки на літак, наголосив він, бо в цей час можуть траплятися катастрофи.

«Також у цей час краще не виїжджати в далекі дороги, особливо на своєму автомобілі. А про пластичні операції варто забути в січні, тому що це не сприятливо робити за ретроградної Венери. І категорично забороняється у період ретроградної Венери вперше укладати шлюби. Але можна та навіть потрібно укладати шлюб повторно, з ким у вас раніше були подружні стосунки», - резюмував Влад Росс.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він попередив президента Володимира Зеленського про небезпеку, яка загрожує йому з лютого до квітня наступного року.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Росса, у Росії не довго терпітимуть владу Путіна