Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін заявив, що законопроєкт про протидію колабораціонізму необхідний в Україні.

Про це він розповів у своєму блозі.

«З квітня наш законопроєкт про протидію колабораціонізму лежить в Раді без розгляду. Його обговорюють в медіапросторі, але офіційної реакції від оточення Зеленського не було. І ось дочекались. Верещук вважає нинішній текст законопроєкту не готовим, бо «треба ще визначитись, хто такі колаборанти», - сказав Максим Жорін.

На думку Максима Жоріна, у законі дійсно має бути визначено, хто такі колаборанти, та, за його словами, в ініціативі Національного Корпусу це вже є. Він вважає, що владу не цікавить цей законопроєкт, тому вона намагатиметься знайти компроміс.

«Ми постійно нагадуємо, що цей закон критично необхідний в Україні. Усі зрадники мають відповісти за свої злочини. І ми готові доопрацьовувати текст, а не слухати безглузду критику самої суті законопроєкту», - зазначив Максим Жорін.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Харкові відбулись інклюзивні змагання за підтримки Національного Корпусу.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін прокоментував закон про воєнний облік для жінок: Це для безпеки нічого не змінить.