Психолог Ольга Іович розповіла, як почуватися щасливим та бути щасливим кожен раз.

Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Дуже важливо жити у ногу зі своїми цінностями. І питання у тому, що таке щастя для кожного з нас. Дехто думає, що для цього треба ходити і постійно посміхатися, а для когось це зовсім інший стан. З погляду психології щастя – це такий фоновий стан внутрішньої гармонії. І якщо людина відчуває на свято цю гармонію і єднання з собою, то питання полягає в тому, чому ви це не дозволяєте в інші дні, щоб це було частиною вашого життя. Тому треба розбиратися, чому дівчина має заборони бути щасливою щодня», - розповіла Ольга Іович.

Психолог сказала, що, коли жінка починає заощаджувати, у неї починає падати самооцінка. І коли жінка насамперед думає про те, щоб забити холодильник, вважає вона, а не про те, якою покупкою порадувати себе, то тут безпосереднє питання з самооцінкою. З самооцінкою треба працювати, упевнена вона, коли вона низька, нормальна, і коли вона висока. Тому що високої самооцінки не буває, наголосила вона, висока самооцінка – це коли людина демонструє щось таке, що є підтвердженням низької самооцінки.

«Але навіть якщо самооцінка нормальна, то над нею все одно треба працювати, бо світ на місці не стоїть, а йде вперед. І жінки зараз такі, що сидіти вдома з дитиною вже не кожна захоче, а навіть у декреті вона захоче працювати. Тому над самооцінкою треба працювати завжди, для цього дуже важливо жити в ногу зі своїми цінностями, і тоді з самооцінкою все буде добре. Адже цінності – це те, що я можу собі зробити, щоб мені було спокійно, і як я почуваюся в принципі. Чи я щаслива, і що мені треба зробити для свого щастя», - резюмувала Ольга Іович.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.