Полтавський громадський активіст Сергій Костенко закликав, говорячи про Російську Федерацію, розмежовувати народ цієї країни та агресивний диктаторський путінський режим.

Свою думку він висловив у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Для мене Путін – це вбивця, але я розділяю російський народ та державу. У цьому пункті я не згоден з націоналістами – я вважаю, що вони мають лише один вектор розвитку. А я люблю російську культуру, люблю Висоцького та Євтушенка. У Росії є не лише Путін, а й друзі України: Ахеджакова, Макаревич, Шевчук. До речі, у Росії, як і в Україні, дуже багато проблем, це хвора країна, яка потребує змін. І що нам робити у нинішній ситуації – відгородитися від Росії? Але ми зараз живемо у глобальному світі, в якому це не можна зробити розчерком пера. Тому й економічні, і юридичні відносини з Росією Україна мала і буде мати», - вважає Сергій Костенко.

На його думку, розумні люди завжди зможуть домовитись.

«Перемогти Росію треба, але ця перемога може бути інтелектуальною. А ось у військовому відношенні вона набагато сильніша за нас. Але щодо інтелектуальної перемоги плани вже є», - каже Сергій Костенко.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політтехнолог Михайло Чаплига розповів про форми, які може набути повномасштабне російське вторгнення в Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що експерт із питань міжнародної політики Ілія Куса прокоментував ультиматум Володимира Путіна до НАТО та США.