Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький розповів про те, скільки українців готові долучитися до лав територіальної оборони та порівняв із показниками РФ.

Про це він розповів у своєму блозі.

«49% українських чоловіків готові долучитися до служби в територіальній обороні. Серед жінок показник дорівнює 18%. Навіть на Донбасі кожен четвертий готовий вступати до лав тероборони», - зазначено у публікації.

На думку Андрія Білецького, у жодній країні Європи нема таких показників.

«В опитуванні 2002 року по РФ лише 10% росіян були готові брати в руки зброю в разі окупації Росії. Не беру опитування часів «развитого путинизма», бо там вони й 115% легко малюють», - підкреслив Андрій Білецький.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Харкові відбулись інклюзивні змагання за підтримки Національного Корпусу.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін прокоментував закон про воєнний облік для жінок: Це для безпеки нічого не змінить.