Астролог Влад Росс дав астрологічний прогноз розвитку Росії у 2022 році, розповівши, яке символічне значення має рік Тигра для цієї країни.

Про це він розповів у програмі «Суть подій» на каналі Знай.ua.

«У рік Тигра завжди у Росії зміна влади. Рік Тигра – він фрондер, він не терпить авторитетів, і завжди відбуваються перевороти, у тому числі палацові перевороти», - заявив Влад Росс.

Астролог зазначив, що 1926 рік, коли Лев Троцький був виключений зі складу політбюро ЦК ВКП(б) також був роком Тигра. Тоді, наголосив Влад Росс, фактично стався переворот, і Сталін переміг Троцького. На думку астролога, зараз ми напередодні палацового перевороту.

«Бо всі зрозуміли, що Путін настільки прибитий, що його вже навіть не лякають санкції. У рік Тигра в Росії трапляються перевороти, і країна починає йти зовсім іншим шляхом», - зазначив Влад Росс.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Він також навів у приклад, що 8 квітня 1986 року, який теж був роком Тигра, Горбачов уперше вимовив слово «перебудова», і країна пішла іншим шляхом. Влад Росс вважає, що Росія у 2022 році також піде зовсім іншим шляхом, і ми побачимо переворот у Москві. Астролог заявив, що Путіна вже ніхто не терпітиме.

«Ми спостерігатимемо зміну влади в Росії. Я абсолютно переконаний, що в рік Тигра у Росії може статися несподівана зміна влади», - заявив Влад Росс.

Як повідомляє Знай.ua, раніше Росс попереджав про наслідки повного введення QR-коду в Росії.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Росса, у Росії не довго терпітимуть владу Путіна.