Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький проаналізував американсько-російські перемовини та заявив, що Україна повинна покладатися лише на власні сили та не чекати допомоги від інших.

Про це він розповів у своєму блозі.

«Закінчилися «перші серії американсько-російських перемовин щодо гарантій безпеки». Інформації небагато, але деякі висновки можемо вже зробити. Перше, американці приїхали з завідомо примирливою позицією. Вони готові обговорювати з РФ розміщення систем ПРО у Європі і зниження інтенсивності навчань НАТО. І це не дуже добре, прогнулися тут, можуть прогнутися і в іншому. Ніякої межі в апетитах Путіна не передбачається», - зазначив Андрій Білецький.

У публікації сказано, що Росія продовжує просувати лінію гарантій від НАТО щодо не вступу України та Грузії до Альянсу. На думку Андрія Білецького, таким чином Росія висуває неприйнятні умови для зриву перемовин та виправдання своєї агресії.

«В сухому залишку маємо слабкий, або принаймні «м‘який» Захід, і путінську РФ, яка свідомо доводить ситуацію до війни. Не дивлячись на гарний пропагандистський вислів «нічого про Україну без України», все відбувається саме без нас. Тепер залишається наш хід. Хід України. Ми повинні показати всьому світу, що ми не казахи і не білоруси, що будемо боротися й опиратися окупації всіма силами та засобами. Ми повинні вірити у власні сили, а не сподіватися на «дорослих». Повинні пам‘ятати, що згуртованість і сміливість здатні на диво», - заявив Андрій Білецький.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький розповів, що є головним обов'язком міністра оборони.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін заявив, що нинішня команда влади підібрана невдало.