Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін заявив, що українська влада не спішить робити заяви щодо ситуації у Казахстані, тому що чекає, поки це питання вирішать за неї інші світові гравці.

Про це він розповів у своєму блозі.

«Поки особливо обдаровані радіють окупації Казахстану, думаючи, що РФ через це забуде про Україну, Путін ескалацію продовжує. До наших кордонів росіяни вже перекидають військові гелікоптери. Явно не для повітряних парадів», - зазначив Максим Жорін.

У дописі сказано, що тільки 10 січня було оприлюднено першу реакцію української влади на події у Казахстані, але нічого конкретного у цій заяві не було.

«Українська влада продовжує чекати, щоб «дорослі порєшали», а тим часом ці «дорослі» готують новий договорняк з Путіним в Женеві. І знову все без України. Очевидно, що 2022-й буде дуже «веселим». А відповідальність за державу фактично знову падає на плечі добровольців, волонтерів та громадянського суспільства», - сказано у публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Харкові відбулись інклюзивні змагання за підтримки Національного Корпусу.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін прокоментував закон про воєнний облік для жінок: Це для безпеки нічого не змінить.