Астролог Влад Рос прокоментував ймовірність початку повномасштабної війни між Росією та Україною у 2022 році та спрогнозував, скільки залишилося жити Путіну.

Про це він розповів на своєму YouTube-каналі.

«Путін може піти на нашу країну, втрачати нічого, залишилося йому жити зовсім мало. Рік, максимум – півтора», - заявив Влад Росс.

На думку астролога, Путін хоче увійти до історії як великий збирач Російської імперії. Тому, наголосив Влад Росс, президентові РФ втрачати нічого, у нього залишилося мало часу і він ставить ультиматуми Джо Байдену. Астролог зазначив, що Джо Байден має вирішити усі питання до 15 січня.

«Найнебезпечніший момент для широкомасштабної війни – це травень-червень, коли дві вогняні планети – Марс та Юпітер будуть в Овні, знаку війни. Тому дай Боже, щоб це не сталося, і вони встигли якимось чином домовитись. Тим більше, водний Тигр сприяє дійсно домовитися якось таємно і вирішити проблему не військовим шляхом», - вважає Влад Росс.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

При цьому астролог нагадав, що у році Тигра все може бути складно, оскільки цього року відбуваються різні перевороти та революції. Він зазначив, що, наприклад, Карибська криза 1962 року та переворот у Кремлі 1926 року також сталися на рік Тигра.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він попередив президента Володимира Зеленського про небезпеку, яка загрожує йому з лютого до квітня .

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Росса, у Росії не довго терпітимуть владу Путіна.