Богослужбова комісія Російської Православної Церкви склала особливу молитву про одержимих пристрастю.

Створення молитви прокоментував заступник голови Синодального відділу РПЦ по взаєминах Церкви з суспільством і ЗМІ Вахтанг Кіпшидзе, повідомляє "Секрет фірми".

Робота з комп'ютером, скріншот: Youtube
Робота з комп'ютером, скріншот: Youtube

"Проблема ігроманії, тобто хворобливої залежності від комп'ютерних ігор, ніким не заперечується. Всім добре відомо, що одержимість комп'ютерними іграми як негативне явище не викликає ніяких сумнівів. Подолання будь-якої залежності: наркотичної, алкогольної або будь-якої іншої, яка є в нинішньому суспільстві, вимагає і духовних зусиль. У тому числі і молитовної підтримки для тих, хто вважає себе віруючими. І наявність молитви для людей з такою залежністю зовсім не зайве", - розповів виданню Кипшидзе.

Особлива молитва про одержимих комп'ютерною пристрастю входить в список з 39 нових молитов, які склала і вже передала на розгляд Священного Синоду богослужбова комісія РПЦ. До переліку увійшли, зокрема, молитви перед початком навчання в закладах для дорослих, перед здачею іспитів, з нагоди пошуку роботи, перед хірургічною операцією та інші.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще