Його слова прозвучали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Нам вселяють, що головний конфлікт в Україні – протистояння команд Зеленського та Порошенка. Одні начебто борються з корупцією, інші начебто захищають Україну. В принципі, ця боротьба вигідна обом сторонам, але, як на мене, невигідна Україні, оскільки відволікає суспільство від обговорення важливіших проблем. Ми обговорюємо справу Порошенка, але не катастрофічну ситуацію в економіці та енергетиці. Ми не говоримо про те, що на країну насуваються інфляція та подорожчання продовольчих товарів», - зазначає Микола Томенко.

Але, на його думку, цей конфлікт вигідний владі ще з інших причин.

«Окрім відволікання уваги від насущних проблем, влада справою Порошенка мобілізує свій електорат. Зеленський нагадує слова, сказані ним на дебатах, про те, що він – вирок Порошенка, і ці слова хоч із запізненням, але здійснюються. А команда Порошенка не може пред'явити жодних результатів, ні домовитися з іншими опозиційними фракціями», - каже Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше прихильники Петра Порошенка провели мітинг біля Офісу президента.

Також Знай.ua повідомляв про призначення запобіжного заходу для колишнього глави української держави.