Про це він розповів на каналі «А як насправді?».

На його думку, гучна резонансна справа потрібна для того, щоб відвернути громадськість.

«Проблеми надто великі. Потрібно перевантажувати картинку. Далі зволікання смерті подібне. Ми тільки-но відчули перші плоди опалювального сезону. Адже це ще не кінець історії, навіть не середина – це десь третина», - каже Руслан Бізяєв.

Політолог також відзначив зовнішньополітичні проблеми, проблеми керованості між столицею та регіонами, питання компетентності та компетенції кадрового складу органів влади. Окремо він виділив економічні проблеми.

«Наразі несприятлива економічна ситуація навколо України, коли сировинні ножиці починають працювати у зворотний бік. Коли ми маємо дорогі енергоносії, стагнацію чи падіння наших експортних позицій. Безробіття, купа галузей зараз у стані», - розповів Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Він наголосив, що все це зараз є набагато більшими проблемами, ніж справа Порошенка. На його думку, владі потрібно було створити картинку, щоб суспільство думало саме про це.

«А за лаштунками у цей час продовжується гра», - зазначив Руслан Бізяєв.

Як повідомляє Знай.ua, раніше прихильники Петра Порошенка провели мітинг біля Офісу президента.

Також Знай.ua повідомляв про призначення запобіжного заходу для колишнього глави української держави.