Про це він розповів на своєму YouTube-каналі.

«Порошенко не те, що не Навальний, він анти-Навальний. Порошенко – постать набагато важча, ніж Навальний. Це колишній президент України, лідер однієї з найпопулярніших партій в Україні, це людина із величезною медіа, фінансовою імперією, адміністративними зв'язками. Навальний тут йому не рівний абсолютно», - заявив Руслан Бортник.

З іншого боку, наголосив політолог, Петро Порошенко – олігарх. На його думку, цю людину обґрунтовано підозрюють у корупції. Руслан Бортник заявив, що порівняно з Порошенком Навальний виглядає як політичне немовля.

«Тому Навальний не зміг зібрати великих мітингів на захист себе. Мені здається, що кейс Навального, Саакашвілі, та й, напевно, кейс Порошенко показуватимуть нам, що політична кон'юнктура у світі змінилася», - вважає політолог.

Руслан Бортник зазначив, що тепер лідерів опозиції, які переоцінюють свою підтримку в суспільстві, при поверненні додому може очікувати не радісний прийом прихильників та умовний новий Майдан, а банально в'язниця та ґрати.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше прихильники Петра Порошенка провели мітинг біля Офісу президента.

Також Знай.ua повідомляв про призначення запобіжного заходу для колишнього глави української держави.