22 січня МЗС Великобританії, грунтуючись на відомостях розвідки, поширило заяву про те, що нібито після військового вторгнення в Україну Росія планує привести до влади в Україні проросійського політика. В якості можливого кандидата розглядається колишній український депутат Євген Мураєв. Таку заяву народний депутат України, співголова політичної партії " опозиційна платформа - за життя» Вадим Рабінович розцінює як «провокацію проти самого Мураєва».

"Великобританія і США - це дві країни, які послідовно повідомляють про те, що в Україні «буде війна». Більш того, вони навіть знають, кого поставлять на чолі так званого «прокремлівського режиму» – це Євген Мураєв», – заявив Вадим Рабінович на брифінгу у Верховній Раді України 25 січня.

Політик зауважив, що він» радий за них«, але все ж «хоче розчарувати – могли б на цей» пост»знайти більш підходящу кандидатуру".

«При всій моїй повазі, я думаю, що це провокація проти самого Мураєва, так як Євген трошки слабенький кандидат – він не потягне на цю роль. І тому є причини: він знаходиться під російськими санкціями, його майно в Росії (якщо таке є) заарештовано, в'їзд на територію РФ йому заборонений, як людині, яка завдає шкоди цій країні. Це маячня такий же, як і прийдешня війна! Джерело цього марення, схоже, один і той же і переслідує він одні і ті ж цілі!» - резюмував Вадим Рабінович.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще