Про це у своєму блозі на "Цензор.Нет" заявила політичний консультант Тетяна Лупова.

"Сьогодні у Верховній Раді нардепи "Європейської солідарності" і група Льовочкіна-Бойка у складі ОПЗЖ дружно підтримали "Слугу народу" при голосуванні за корупційний законопроект? Мова про Закон Про внесення змін до розділу Х "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про публічні закупівлі" Про особливості застосування переговорної процедури закупівлі (№6273). Який несе в собі ризики закупівлі послуг за завищеними цінами та неефективного витрачання бюджетних коштів, а також обмеження конкуренції при здійсненні таких закупівель. Так як вводить замість відкритих торгів непрозору переговорну процедуру для ряду держзакупівель з модернізації компресорних станцій", - пояснила політолог.

За її словами, це унеможливлює дотримання принципу прозорості закупівель - громадськість позбавляють можливості моніторингу відповідних процедур та розподілу бюджетних коштів.

"І ось за цей відвертий дерибан у виконанні чинної влади раптово проголосували "непримиренні опозиціонери", а саме: Сергій Дунаєв, Володимир Кальцев, Антоніна Славицька, Олександр Качний, Олександр Пономарьов і Микола Скорик з групи Льовочкіна-Бойка в ОПЗЖ. І всі присутні на засіданні 18 народних депутатів від ЄС", - констатувала експерт.

Вона також задалася питанням, що саме пообіцяли представникам опозиції за голосування на догоду "слуг".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Бойко, Льовочкіну і ЄС щось пообіцяли за таку підтримку відвертої корупції? Подивимося, як будуть розвиватися події і що це за нова "коаліція" у нас тут утворилася, впевнена, буде цікаво", - підсумувала Тетяна Лупова.