Його слова прозвучали у програмі Петра Охотіна «Tiger News».

«Після революції 2014 року в українському медіапросторі розпочалася нова епоха. По-перше, з'явилися стріми, і стало можливим за будь-яким процесом спостерігати в режимі онлайн. Тоді телевізор став крутішим, ніж інтернет. Я вважаю, стрім – це єдине, що може врятувати українське телебачення. Але зараз стрімів мало, бо вони коштують дуже дорого. А економічна ситуація в країні зараз така, що багатьом телеканалам доводиться заощаджувати. Проте для маніпуляцій стрім найзручніший, адже глядач не сумнівається, що йому показують правду, оскільки все відбувається у нього на очах. Про телеграм-канали цього сказати не можна», - зазначає Костянтин Коваленко.

За його словами, саме після 2014 року українській аудиторії стало цікаво отримувати інформацію не від професійних журналістів, а від користувачів мережі.

«Людям стала цікавою не просто інформація, а особиста точка зору. І тепер навіть державні підприємства замість сайтів створюють телеграм-канали», - розповідає Костянтин Коваленко.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше журналіст Остап Дрозов заявив про загрозу українському медіаполю.

Також Знай.ua повідомляв про зміни у мовленні телеканалів для мешканців Миколаєва.