Оригінал на сторінці Олександра Потьомкіна в Facebook

Зеленський запевняє українців, що вторгнення РФ в Україну не буде. А ось британці і американці наполягають на тому, що в Україні можлива зміна влади в самий найближчий час, у разі якщо це відбудеться.

Що буде далі? Висновок очевидний. Зеленський і його найближче оточення втечуть доживати свої дні в еміграції на свої офшорні гроші. А ті, хто за його бажанням тримав під арештом Медведчука, не втечуть. Їх чекає сувора, але справедлива Розплата. В першу чергу, над прокурорами, слідчими і суддями, які за методичками Банкової фальсифікували кримінальні справи, зокрема проти Віктора Медведчука, близького соратника Володимира Путіна. Тому саме час одуматися, а чи варто виконувати всі незаконні побажання Зеленського, який кине своїх слуг, як тільки на горизонті виникне загроза.

Хочеться порадити оточенню президента бігти від нього подалі, бо він затягне всіх з собою на дно.

Олександр Потьомкін

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Редакція може не погоджуватися з думкою автора. Якщо ви хочете написати в рубрику "думка", ознайомтеся з правилами публікацій і пишіть на blog@112ua.tv.