Про це пише інформаційне агентство ASPI.

До таких "екологів", належить Євгенія Кулеба – депутат фракції "Слуга народу" у Київраді, секретар постійної комісії з питань екологічної політики, голова громадської організації "Місто-сад" та офіційна дружина міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

Напередодні виборів восени 2020 року "Слуга народу" та її №1 у списку Євгена Кулеба обіцяла киянам мораторій на вирубку лісів та зелених насаджень: зробити питну воду в Києві чистою, вирішити проблеми стихійних звалищ шляхом будівництва екологічно безпечних станцій сортування, утилізації а також закрити у столиці всі екологічно небезпечні підприємства. Проте за майже два роки депутатської каденції нічого з обіцяного Кулеба не виконала.

Якщо поглянути на декларацію Євгенії Кулеби – то за обидва роки депутатства вона так і залишилася "безсрібницею". Все майно записане на практично колишнього чоловіка, а в неї самої немає ні квартири, ні машини, ні цінностей. Втім, переглянувши соцмережі жінки, журналісти підрахували, що вартість лише одних брендових преміальних сумочок, з якими вона позує на фото, становить 310 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На одній із фотографій Кулеба заряджає дорогий автомобіль Tesla, якого немає у декларації ні в неї, ні Дмитра Кулеби. У руках вона тримає сумочку Louis Vuitton вартістю 110 тисяч гривень. При цьому Євгенія одягнена в піжаму українського бренду Sleeper за 8633 гривні. На ще одній фотографії Кулеба позує у пальті бренду Josef за ціною понад тисячу євро.

Євгенія Кулеба
Євгенія Кулеба

Євгенія Кулеба
Євгенія Кулеба

Але справжня пристрасть Євгенії – сумочки. Найскромніша – Yves Saint Laurent коштує 359 євро. Є у депутата ще одна сумка того ж бренду, але дорожча – за 2320 доларів. Також є CHANEL за 5 тисяч євро. А на фото, де вона бере участь у якійсь акції та тримає плакат із написом "Хай вже рослина буде мером", помічено сумку CHANEL за 5322 євро.

Євгенія Кулеба
Євгенія Кулеба

Євгенія Кулеба
Євгенія Кулеба

Євгенія Кулеба
Євгенія Кулеба

Євгенія Кулеба
Євгенія Кулеба

Ще п'ять років тому Євгенія одягалася дуже скромно, носила небагато прикрас. Сьогодні ж ситуація протилежна - і депутатка вихваляється своїм вбранням просто під час сесій міськради. Наприклад, коли її колеги по фракції на початку грудня 2021 року блокували трибуну, Кулеба фотографувала свої ноги у нових туфлях та "золотій" спідниці.

Бізнесом вона не займається, її чоловік працює на держслужбі. Звідки така розкіш? Як журналісти, закликаємо Національне агентство із запобігання корупції звернути увагу на невідповідність декларації Євгенії Кулеби та її способу життя.