Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в інтерв'ю програмі «про життя» телеканалу Odesa.LIVE

"Зараз вже мова йде не про комфортні умови для ведення бізнесу, як обіцяла влада, а про банальне виживання малих і середніх підприємств. Всі дії парламенту, на чолі зі "слугами народу", спрямовані виключно на підвищення податкового навантаження. "Слуги" нічого не розвивають, тільки намагаються максимально все відібрати у людей! Вони поводяться не як державники, а як загарбники! Людей змушують працювати за якийсь "пайок», а те, що влада зараз робить з ФОПами, – це просто злочин", – зазначив політик.

Народний депутат також упевнений, що в сьогоднішній Україні і так неможливо прожити з тим рівнем середніх і тим більше мінімальних заробітних плат, який існує. А у людей відбирають і можливість зайнятися власною справою.

«У людей немає можливості прожити на зарплату - вона перетворилася на якусь подачку для тих, хто не вміє красти! Жити на ці гроші не можна, а на пенсії і соціальні виплати – тим більше! Так і можливість працювати на себе і створювати власну справу - теж відбирають! Я не розумію, як люди досі це терплять!? З 2014 року українців так замучили цими «реформами», що вже просто багато махнули рукою. Хоча я не поділяю таку позицію – потрібно продовжувати боротися за свої права. І якщо влада думає, що вона може нескінченно витворяти все, що захоче – вона дуже помиляється», – упевнений Рабінович.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, парламентарій заявив, що незважаючи на запас міцності держави, влада вкрай недооцінює ситуацію, що склалася в Україні.

"Людей можуть вивести на вулицю вже не Російські або американські гроші, а катастрофічна ситуація в економіці. Коли бачиш навколо себе повну безнадійність, і при цьому немає ні плану виходу з кризи, ні його термінів реалізації, а тільки нескінченна кредитна кабала перед західними партнерами, - перестаєш розуміти, навіщо це терпіти! Адже дії влади спрямовані виключно на власне благополуччя, а ніяк ні народу. Щоб потім вони, через два роки, з якогось Лондона, куди вони втечуть, розповідали, як їм добре жити?» - задався питанням депутат.

Резюмуючи, Вадим Рабінович заявив, що Україні необхідні вибори і мирний перехід влади.

«Я виступаю виключно за мирний перехід влади і вибори! Але я боюся, що терпіння у народу України вже не вистачить, тому що воно – не безмежно. Я багато спілкуюся з людьми-на місцях дуже напружена обстановка. І я їх розумію: коли не знаєш, як прогодувати своїх дітей, то як бути? Коли у тебе відбирають елементарну "лавку", яка хоча б якось давала кошти для існування, і змушують ставити якісь касові апарати - я повністю підтримую людей, які намагаються захистити себе і свої сім'ї!» - констатував парламентарій.