Свою думку він висловив в ексклюзивному інтерв’ю журналістці Христині Бондаренко YouTube-каналі «Христя».

«Патрульна поліція не отримувала жодних вказівок щодо «слуг народу». Мені принаймні таких вказівок не давали ні керівництво Національної поліції, ні колишній міністр внутрішніх справ, ні нинішній. Голова парламентської фракції цієї партії Давид Арахамія розповідав, що його затримували майже мільйон разів, але насправді таких команд не було. На мою думку, справа тут у самих депутатах. Той 16-річний хлопець, який влаштував смертельну ДТП у Харкові, навчався у депутатів – навчався посилати поліцію у певному напрямку. Він ріс і дивився «відосіки», на яких депутати демонструють, що їм все можна», - вважає Євгеній Жуков.

Він також прокоментував інцидент з народним депутатом Олександром Куницьким, більш відомим за псевдонімом zpsanek, який відмовився підкоритися вимогам співробітників патрульної поліції.

«Депутати на зразок Куницького звинувачують поліцію в ДТП у Харкові. Це вони вселяли підлітку думку: якщо ти багатий і маєш зв'язки, то закони писані не для тебе», - стверджує Євгеній Жуков.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше народний депутат Олександр Трухін висловив готовність відмовитися від мандату, якщо цього вимагатиме партія «Слуга народу».

Також Знай.ua повідомляв, що цей політик публічно спробував виправдатись за п'яну ДТП