Свій коментар він розмістив у Facebook у відповідь на прохання прокоментувати вихваляння пана Бондаренка інфраструктурними успіхами Дніпропетровщини.

«Альбертич з цього приводу каже, що це не територія міста, а області, але цей негідник Бондаренко — брехло і нікчема», — написав Філатов.

Таку реакцію Філатова викликав пост журналіста Дениса Казанського, в якому той іронізував над поведінкою ексголови ОДА Бондаренка.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Колишній голова Дніпропетровської ОДА з гордістю повідомляє про ремонт спорткомплексу «Дніпровець», наче це його заслуга. Насправді до 2021 року, поки цей пан був на своїй посаді, було виконано близько 1% робіт. За півроку після його звільнення — 99%», — написав журналіст.

Також в річному звіті Бондаренко приписав до власних здобутків встановлення нових зупинок, які насправді є частиною обласної програми «Безпечна зупинка».

Поведінку ексголови ОДА у соцмережах Казанський назвав «майстер-класом, як виглядати у Facebook ефективним менеджером».

Коментатори публікацій також нагадують Бондаренку про такі «здобутки» на цій посаді, як провальна реконструкція центру Павлограда, перерізання стрічок у школах з незавершеними ремонтами та інші подібні «подвиги».

Нагадаємо, Олександр Бондаренко обійняв посаду голови Дніпропетровської ОДА у вересні 2019 року і був звільнений у грудні 2020. Як виявили журналісти, до того Бондаренко жив у Росії, де став зіркою телешоу «Давай одружимося».