Про це повідомив журналіст Євген Хурсін.

"Впійманого на хабарі депутата Трубіцина максимально відмазуватимуть, а справу намагатимуться зам'яти, - написав блогер у Facebook. - Як кажуть у київських владних коридорах, він має серйозну підтримку в особі міністра Олексія Чернишова. У 2012-2014 роках Трубіцин та Чернишов разом працювали помічниками депутата Фельдмана і з того часу дуже щільно спілкуються та підтримують стосунки”.

За даними експерта, особливо активно опікуватися молодим київським політиком Чернишов почав у 2020 році.

«Як кажуть у київських навколополітичних колах, саме вони спільно курирували МАФовий «бізнес», який приносить чималий прибуток», - уточнює журналіст.

Тоді ж, за його словами, Чернишов та Трубіцин, незважаючи на активне протистояння КМДА з Банковою, почали таємно, але активно співпрацювати із мером Віталієм Кличком.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Щоправда, паралельно Чернишов намагався переконати президента Володимира Зеленського в тому, що він зі своєю командою стане ефективною заміною Віталію Володимировичу.

“Словом, розгорнули серйозну геополітичну гру, поки Трубіцина не впіймали на вимаганні хабара в 40 тис. у. е. Як кажуть, на зльоті збили. Не пощастило, не фартануло”, - зауважив експерт.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що депутата Київради Владислава Трубіцина затримали у приміщенні Оболонської РДА при отриманні 1,26 млн гривень хабара від приватного підприємця, які Трубіцин зі спільниками вимагали за видачу дозволу на встановлення у Києві МАФів.