Такою інформацією поділився блогер Юрій Гаврилечко. Також зазначимо, що думка експерта може не збігатися з позицією редакції. Але ми не можемо заборонити людині висловлювати свою позицію.

“Петро Олексійович терміново вивозить свою сім'ю та готівкову валюту за кордон. Причому не просто так… Мабуть, згадавши «бойове минуле», для переїзду він мав намір орендувати у Нацбанку дві броньовані вантажівки, в яких перевозять надруковані гроші з Монетного двору», - написав блогер у Facebook.

За його даними, про спробу Порошенка використати автомобілі Нацбанку стало відомо СБУ, а від них – Офісу Президента. Оренду заблокували, але заступник голови ОП Андрій Смирнов встиг отримати догану за те, що не передбачив такого кроку з боку п'ятого президента.

Як пише блогер, допомогу Порошенку, нібито, надав відомий олігарх.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Наскільки я знаю, в результаті, Порошенко оперативно домовився з олігархом, і той виділив йому чотири інкасаторські автобуси банку ПУМБ. Крім того, не виключено, що Петро Олексійович «веде переговори» з вітчизняними фахівцями щодо «регульованого переходу кордонів обхідним шляхом» про надання його кортежу «зеленого коридору» на кордоні», – підсумував блогер.