Про це написав у Facebook блогер Михайло Шнайдер.

«Нардеп від "Євросолідарності" Льоша Гончаренко розводить паніку і, м'яко кажучи, діє не зовсім на благо нашої Держави.

У той час як, за чутками, його шеф Петро Олексійович вивозить автобуси готівки та сім'ю за кордон, у своїх соцмережах Льоша опублікував панічний пост про те, що з 14 лютого о 16:00 повітряний рух в Україні буде припинено. Через те, що нібито страхові компанії відкликають страховки літаків, що перебувають у лізингу, у повітряному просторі України. Звичайно, жодної іншої інформації про це ніде немає», — констатував Шнайдер.

Він наголосив, що у Мінінфраструктури оперативно відреагували та заявили, що Україна повітряний простір не закриває. І пообіцяли, що «Наша держава надасть державні та фінансові гарантії авіаперевізникам, які не зможуть літати в Україну через заборону страхових компаній».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Тобто ситуація абсолютно під контролем. Але ЗМІ вже підхопили вкид Льоші. Такі дії, спрямовані на дезінформацію суспільства, інакше як деструктивними не назвеш. І цей Гончаренко зображає із себе патріота - але на кого він працює, насправді ще велике питання», - пише Шнайдер.

За його словами, з'явилася інформація про те, що ще один «патріот» Петро Олексійович від гріха подалі вирішив вивезти з країни всю готівку і сім'ю.

«У світлі останніх подій все більш очевидно, що "Патріоти" з "Євросолідарності", такі як Гончаренко та Порошенко, працюють не на користь держави, а суто в особистих інтересах...», — резюмував блогер.

У неділю, 13 лютого, Міністерство інфраструктури України заявило, що небо над Україною залишається відкритим, держава працює над попередженням ризиків для авіаперевізників.