Про це він розповів у програмі Михайла Чаплиги «Скажи-ка дядько».

«Після 25 січня я не можу правоохоронні органи назвати правоохоронними, я їх тепер називаю «владо-охоронними». Логіку я бачу, але ця логіка, на жаль, неприємна: хтось дав вказівку вчинити безлад і напевно, щоб пролилася кров», - зазначив Сергій Доротич.

За словами активіста, навіть є люди, які зникли безвісті. На його думку, ці люди ймовірно сидять залякані вдома. Також, як зазначив активіст, у той день вони хотіли групою провести перемовини щодо законопроєкту №5866.

«Цей законопроєкт зареєстрували, але чомусь не виносять у зал і ми хочемо провести консультацію, бо цей законопроєкт нас влаштовує. Цей законопроєкт проти підвищення цін та про легальну працю і боротьбу із тінню. «Слуги» підписалися під цим законопроєктом, але він не виноситься», - підкреслив Сергій Доротич.

Як зазначив активіст, протягом чергового засідання у ВР ніхто із депутатів не вийшов до них і тоді вони спробували отримати перепустки, аби потрапити у Верховну Раду, але раптом починається конфлікт.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«І тут починається штовханина між правоохоронцями і вони починають просто лупцювати. Били нас як скотин», - сказав Сергій Доротич.

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Чаплига пояснив, навіщо Росія концентрує війська біля наших кордонів.

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Чаплига розповів про грандіозні плани: «Повернемо Країну до Народу».