Інформацією про втечу Бурби у Facebook поділився голова Інституту публічної політики та консалтингу Сергій Биков.

«Поки журналісти рахували, скільки олігархів та «опозиціонерів» втекло з країни на тлі зовнішньої загрози, за кадром залишилися інші знакові персонажі, які тихо випарувалися з країни. Не на чартерах чи приватних джетах, тому не потрапили на радари ЗМІ, але рухалися тією ж траєкторією, подалі від можливих ризиків та загроз», - пише експерт.

Він також нагадує, що напередодні втечі Бурба був активним учасником інформаційного простору, який «любив розповідати журналістам, що питання не в тому, чи буде наступ РФ, а в тому, чи готові ми до нього».

У підсумку, підготувавши таким чином димову завісу для свого зникнення, колишній голова розвідки виїхав за межі України.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Сам Василь Васильович «підготувався» добре. Походивши ефірами і роздавши пачки інтерв'ю, він 10 лютого вилетів за кордон. І досі перебуває там. Це все, що потрібно знати про бравого розвідника - безстрашного правдоруба Бурбу, і його справжні пріоритети», - підсумував експерт.