Про це він розповів у програмі Гаррі Табаха «ON TARGET».

«Я не збираюся сказати, що я більший католик, ніж Папа Римський, чи більший патріот, ніж українські громадяни. Але я тут живу, мені сюди дозволили зайти в момент, коли для мене це було важливо. Тому в міру можливості щось зробити корисне вважаю за правильне», - каже він.

Марк Солонін веде свою програму на YouTube: це російськомовний канал, що знаходиться у Сполучених Штатах Америки.

«YouTube – це американська компанія. У мене договірні відносини із цією американською компанією. Щомісяця 20 числа я отримую від YouTube гроші, американські долари. Це мій віртуальний будинок, що знаходиться на американській землі. Я щодня залишаю в українській крамниці гроші, які заробив в Америці. Я залишаю в Україні велику кількість грошей, зароблених в Америці. Але за три роки перебування тут я не одержав від української держави жодної копійки. Це важливе уточнення», - каже він.

Марк Солонін як історик цікавиться всім, що пов'язане з минулим, зокрема Україною та українцями.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Цією темою я займаюся давно. У мене вийшла величезна стаття у 2010 році. Один товариш розповідав: його бабуся, етнічна українка, у Румунії 1920 – 1930 років була комуністкою підпільної компартії. Було чітке поняття: потрапив до Сігуранци, звідти вийшов живий, і ми тебе більше не знаємо. Ти для нас зник, навіть не наближайся, ми перейдемо на другий бік вулиці. Ти мертвий. І це звичайна логіка будь-якої підпільної терористичної організації», - каже Марк Солонін.

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Паш не зможе довести, що перетинала кордон України законно.

Також Знай.ua писав, що НАБУ разом з офісом генпрокурора порушили кримінальну справу проти співголови партії «Опозиційна платформа – За життя», народного депутата Вадима Рабиновича.